Οι παιδικές χαρές εκτόξευσαν σε τέσσερα χρόνια τα κόστη και τον Βρεττό στα ύψη

0

Πέρασαν 20 ημέρες από την ημέρα που ο Βρεττός εγκαινίασε την ο Θεός να την κάνει «παιδική χαρά», στο Σταθμό του τρένου και μια εβδομάδα από την μεγαλειώδη του νίκη στις εκλογές.

Για πρώτη φορά σήμερα, είδαμε σήμερα από κοντά αυτό το «έργο», καθώς μέχρι τώρα είχαμε μείνει στις φωτογραφίες της δημοτικής αρχής και των παρατρεχάμενων.

Αν κάποιος από εσάς δεν έχει δει από κοντά την «παιδική χαρά» του Σταθμού του προτείνουμε να περάσει, να θαυμάσει. Να περάσετε από το Σταθμό ειδικά όσοι ψηφίσατε Βρεττό και μετά σας προτρέπουμε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τη συνείδησή σας.

Ο Βρεττός στην τετραετία που πέρασε είδε στις παιδικές χαρές μια μεγάλη ανάγκη του κόσμου και δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη. Πάτησε πάνω στην ανάγκη παιδιών, γονιών και κηδεμόνων για «χαρά».

Αξιοποίησε τις χρηματοδοτήσεις που βρήκε έτοιμες από Κασσαβο και με αυτές έφτιαξε  αρκετές παιδικές χαρές οι οποίες είναι ποιοτικά οι καλύτερες.

Στη συνέχεια τίναξε την μπάνγκα στον αέρα με χρήματα του δήμου . Άρχισε να φτιάχνει παιδικές χαρές πάντα με την ίδια εταιρία με ταρίφα περίπου τις 300.000 ευρώ.

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός σε τέτοιες περιπτώσεις. Αρκεί κάποιος να επισκεφθεί δύο παιδικές χαρές: παιδική χαρά στον Κόκκινο Μύλο και παιδική χαρά Σταθμού.

Θα ρωτήσει κάποιος όμως τώρα. Τι νόημα έχει ένα τέτοιο άρθρο μετά τις εκλογές και τη σαρωτική νίκη του Βρεττού.

Εμείς λέμε ότι τώρα η καταγραφή της αλήθειας έχει ακόμα περισσότερη σημασία. Δεν είναι σκοπός του άρθρου οι επόμενες εκλογές που θα γίνουν σε 5 χρόνια.

Σκοπός μας είναι ο Βρεττός που θα είναι δήμαρχος με τεράστια δύναμη τα επόμενα χρόνια να σέβεται το ρόλο που του ανέθεσαν οι δημότες.

Στην τετραετία αυτή έχουμε δεκάδες αποδείξεις ότι τον ρόλο του δεν τον σεβάστηκε. Τον χρησιμοποίησε όμως πολύ έξυπνα για να πείσει τους δημότες και αυτό φάνηκε περίτρανα στις εκλογές.

υγ: Πριν σχολιάσετε από κάτω με το γνωστό ύφος «παρατρεχάμενου», μην ξεχάσετε να κάνετε πριν τη βόλτα από την παιδική χαρά του σταθμού. Εμείς αργήσαμε. Την κάναμε σήμερα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here