Αγανάκτηση από τους κατοίκους της Βαρυμπόμπης- Εμπαιγμός από την δημοτική αρχή

0

Την Τρίτη, 4/3/2023 ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο, το θέμα «Έκτακτες ασφαλτοστρώσεις πυρόπληκτων περιοχών Δήμου Αχαρνών» και αποφασίστηκε  να διαθέσουν  το ποσό των 4εκ.€, από χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών, για την αναβάθμιση του παλαιωμένου οδικού δικτύου των πυρόπληκτων Θρακoμακεδονων

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι αναίτια αφήνουν απέξω την περιοχή της Βαρυμπόμπης η οποία είναι η περιοχή που κατά κύριο λόγο υπέστη καταστροφή από τις πυρκαγιές.

Οι κάτοικοι αναρωτιούνται :
Γιατί επιλέχτηκε μόνο η περιοχή των Θρακομακεδονων, (χαρακτηριζόμενη ως πυρόπληκτη περιοχή) να διατεθεί εξ ολοκλήρου αυτό το κονδύλι???
Μήπως, έχουμε να κάνουμε με εμμονές??
Μήπως, το γεγονός πως στην περιοχή των θρακομακεδονων, διαμένουν 4-5 αντιδήμαρχοι, όπου κάποιοι εξ αυτών, αγωνιώντας για την επερχόμενη επανεκλογή τους, αποσκοπούν στην άντληση ψήφων από την ‘’δεξαμενή’’ των 3000-3500 ψήφων που δίνει η περιοχή??


Πριν λίγες ημέρες στάλθηκε επιστολή στο Δήμο που έγραφε τα εξής:

Καλημέρα σας, θα ήθελα να μου εξηγήσετε γιατί θεωρείτε την Δημοτική Ενότητα Θρακομακεδόνων πυρόπληκτη περιοχή και όχι την Βαρυμπόμπη που επλήγη πολύ περισσότερο από την πυρκαγιά του 2021.
 Χάσαμε τα σπίτια μας, προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να τα ξαναφτιάξουμε και ο Δήμος μάς εξαιρεί από τις ασφαλτοστρώσεις.
Για να μην αναφέρω την καταστροφή της πλατείας Βαρυμπόμπης που υποτίθεται ότι θα την ανακατασκευάζατε και αντ’ αυτού έχει γεμίσει βουνά με χώματα και επικίνδυνους για τα παιδιά κυρίως, λάκκους.
Η τελευταία απ΄ ό,τι θυμάμαι ασφαλτόστρωση στην Βαρυμπόμπη έγινε το 2005 στον κεντρικό δρόμο. Στους υπόλοιπους δρόμους όσα χρόνια μένω εδώ (από το 1990) δεν έχει γίνει ποτέ, παρά μόνο περιστασιακά μπαλώματα σε λακκούβες που χαλάνε μετά από λίγες εβδομάδες.
Το συμπέρασμα όλων των κατοίκων εδώ είναι ότι είμαστε παρατημένοι στη μοίρα μας, ο Δήμος δεν ενδιαφέρεται για την Βαρυμπόμπη.
Είναι ώρα λοιπόν να κάνουμε εμείς το Δήμο να ενδιαφερθεί για εμάς, εκλογές έρχονται άλλωστε.

Και η απάντηση που έλαβαν

Οι κάτοικοι είναι στα κάγκελα για τον ξεκάθαρο εμπαιγμό της δημοτικής αρχής και τα κροκοδείλια δάκρυα που έχυνε τις ημέρες των πυρκαγιών

Το ζήτημα δεν είναι τα μπαλώματα!!!!Το ζήτημα είναι να γίνουν όλοι οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια κνα ανακατασκευασθουν οι υπάρχοντες και φυσικά να δημιουργηθεί σύστημα αποχέτευσης ομβρίων ώστε να προστατευθούν οι δρόμοι

Όπως βλέπουμε όλοι, η περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν είναι στις προτεραιότητες των διοικούντων!!! προτεραιότητα αποτελεί να φτιαχτούν οι Θρακομακεδόνες!!!η Βαρυμπόμπη…θα περιμένει!!!

Υπάρχει λακούβα προ του 2019 επί της Βαρυμπόμπη φεύγοντας από Πλατεία για Θρακομακεδόνες ανεβαίνοντας αμέσως μετά το γεφυράκι όπου όλοι έχουμε πέσει κ έχουμε σκίσει τα λάστιχα μας. Προσωπικά πήρα αρκετά τηλ αλλά ποτέ δεν φτιάχτηκε!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here