Ο πανικός του Βρεττού για τον  2ο γύρο δεν οφείλεται στον Ηλιάδη

  0
  Community vote question mark and voting questions concept as diverse multicultural hands holding blank papers casting ballots at a polling station as voter confusion with 3D illustration elements.

  Τις τελευταίες ημέρες και ώρες τα μέσα μαζικού επηρεασμού της πόλης που στηρίζουν Βρεττό – το κάνουν όχι γιατί έχουν πειστεί από το έργο του – έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δημοσιευμάτων που το φέρνουν νικητή.

  Για τους κατέχοντες το άθλημα των εκλογών, όλα αυτά τα δημοσιεύματα δείχνουν ξεκάθαρα τον πανικό της πλευράς Βρεττού.

  Τα γραφόμενα σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα προσπαθούν να επηρεάσουν ψηφοφόρους  της τελευταίας στιγμής.

  Όμως ο Βρεττός στον 2ο γύρο δεν φοβάται τον Ηλιάδη. Η προεκλογική στρατηγική Ηλιάδη μέχρι και την τελευταία του ομιλία, ήταν μια στρατηγική πόλωσης και όχι έλξης νέων ψηφοφόρων. Από αυτή την άποψη, η σκληρή αντιπολιτευτική στάση Ηλιάδη συνδυασμένη με δόσεις αγριότητας και επιθετικότητας θα αποδειχθεί λάθος.

  Από αυτή την άποψη ο Βρεττός γνωρίζει ότι αν βρεθεί με τον Ηλιάδη στον δεύτερο γύρο θα τον κερδίσει.

  Το πρόβλημα του Βρεττού είναι οι Τοπαλιανίδης και  Αναγνωστόπουλος. Θα ήταν και ο Γρηγοριάδης ακόμα, αν είχε ποτέ πιθανότητες να βρεθεί δεύτερος.

  Αν η κάλπη δείξει Τοπαλιανίδη ή Αναγνωστόπουλο στη δεύτερη θέση, δηλαδή αναφερόμαστε πλέον σε σενάρια που πλέον καταγράφονται ως πολύ πιθανά, ο Βρεττός θα αποχαιρετήσει το δημαρχιακό μέγαρο τη δεύτερη Κυριακή.

  Η μάχη του Βρεττού για τον πρώτο γύρο έχει οριστικά χαθεί.

  Η αγωνία του είναι πλέον να μην βρεθεί στον δεύτερο γύρο με Τοπαλιανίδη ή Αναγνωστόπουλο. Ο καιρός γαρ εγγύς…

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here