Μαυρογιαλούρος – Βρεττός σημειώσατε 2: Εγκαινιάζει άδεια κτίρια ο δήμαρχος

0

48 μήνες στην εξουσία ο Βρεττός σαν δήμαρχος, δηλαδή 4 χρόνια ολόκληρα και έχουμε φτάσει μόλις 2 βδομάδες πριν τις εκλογές διοργανώνοντας τελετές εγκαινίων σε άδεια κτίρια.

Σε αυτές τις τελετές συνοδεύεται από τους μισούς υποψηφίους του, 5-10 παρατρεχάμενους και από έναν παπά για να πουλάει πίστη στους θρησκόληπτους.

Ο Μαυρογιαλούρος αν έβλεπε όλες αυτές τις αστείες τακτικές θα ένοιωθε υπερήφανος που μια τόσο παλιά πλέον ταινία είναι τόσο διαχρονική. Αλλά ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα υπάρχουν μαυρογιαλούροι το 2023!

Ο Μαυρογιαλούρος τουλάχιστον είχε φιλότιμο. Κάτι που δεν φαίνεται να υπάρχει στην περίπτωση Βρεττού ο οποίος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον κόσμο.

Δημοτικά Ιατρεία: Ο Βρεττός έκανε εγκαίνια σε ένα σχεδόν άδειο χρυσοπληρωμένο κτίριο του πρώην δημάρχου. Τρία χρόνια πληρώνε ενοικια ο κάτοικος των Αχαρνών για να κερδίσει ο Βρεττός τη στήριξη του πρώην δημάρχου και μέσω αυτού του τοπικού ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΠΗ Θρακομακεδόνων: Ένα οίκημα 40 τετραγωνικών με 2 τραπέζια μέσα,  το ονόμασαν ΚΑΠΗ. Εκαναν και εκεί εγκαίνια μεταξύ γνωστών φίλων και κάποιων τοπικών υποψηφίων. Το δούλεμα πήγε σύννεφο και στους Θρακομακεδόνες

ΚΑΠΗ Ολυμπιακού Χωριού: Μεταξύ γνωστών πάλι διοργάνωσε τελετή εγκαινίων στο ξεχασμένο από όλους Ολυμπιακό Χωριό ο Βρεττός.

Αναμένουμε στο επόμενο επεισόδιο της παλιομοδίτικης σειράς με πρωταγωνιστή τον Βρεττό τα α εγκαίνια στο πάρκο της Αριστοτέλους με την επικίνδυνη παιδική χαρά στην οποία έχουν ήδη τραυματιστεί αρκετά παιδιά!

Θα ήταν πιο έντιμο για τον Βρεττό αν έλεγε ότι προσπαθήσαμε αλλά δεν προλάβαμε για κάποιους λόγους. Ο κόσμος θα το κατανοούσε.

Όμως, αν ο Βρεττός έχει σωστό πολιτικό κριτήριο πιστεύοντας ότι οι ψηφοφόροι επιβραβεύουν την κοροϊδία θα φανεί σε λίγες μέρες. Το πρόβλημα τελικά σε αυτή την περίπτωση ίσως δεν είναι ο Βρεττός.

Καλύτερα είναι να ψαχτούν οι ψηφοφόροι!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here