Γιατί αυτή η επιμονή Βρεττού να κάνει εγκαίνια;

0

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οποιοσδήποτε δήμαρχός ή υποψήφιος δήμαρχος με στοιχειώδη ενσυναίσθηση το τελευταίο που θα επιδίωκε αυτές τις ημέρες με όλα όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν είναι να κάνει εγκαίνια στο εκλογικό του κέντρο. Η Πάρνηθα κάηκε ολόκληρη στα 4 χρόνια Βρεττού, πλημμύρες παντού και η πόλη κινδυνεύει, αλλά ο Βρεττός έχει το χαβά του. Να κάνει εγκαίνια!

Έχετε αναρωτηθεί γιατί τόσο πιεστικά επιδιώκει ο Βρεττός την τέλεση των εγκαινίων;

Γιατί τόσο απλά οι συμβουλάτορές του του έχουν πει ότι «ή κερδίζεις την πρώτη Κυριακή ή αποχαιρέτα το δήμο». Τα εγκαίνια γίνονται μόνο για την τόνωση του ηθικού των υποψηφίων και για να περάσει ένα μήνυμα προς τα έξω ότι υπάρχει ρεύμα.

Ποιοι κατεβαίνουν με Βρεττό τους ξέρουμε όλους. Δεν χρειάζονται να μας τους ανακοινώσει στα εγκαίνια. Αυτό που επίσης ξέρουμε για όλους είναι ποιοι δουλεύουν με σύμβαση στο Δήμο, ποιοι παίρνουν δουλειές από το δήμο. Γενικά ξέρουμε ότι δίνουν μάχη να κρατήσουν όσα σε προσωπικό επίπεδο κέρδισαν αυτά τα χρόνια.

Ο Σπύρος Βρεττός ζώντας αυτό το διάστημα σε κατάσταση μονομανίας το μόνο που βλέπει μπροστά του είναι η με κάθε τρόπο επανεκλογή του.

Δεν αντιλαμβάνεται όμως ότι τα εγκαίνια σε αυτή την χρονική στιγμή, μετά από τις καταστροφές όχι μόνο είναι τελικά άχρηστα επικοινωνιακά, αλλά κινδυνεύει να του γυρίσουν μπούμερανγκ.

Οι καταστροφές έχουν επισκιάσει τα πάντα και ο Βρεττός με μια ακριβοπληρωμένη τελετή (αλήθεια, ποιος την πληρώνει ) θα προσπαθήσει να δείξει ότι όλα έγιναν καλά! Αλλά δεν έγιναν όλα καλά. Αλlώστε ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι στα 4 χρόνια Βρεττού, η Πάρνηθα κάηκε ολοσχερώς;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here