Ευρώπη Κοσμίδη: Η άνοδος, η πτώση και η τελευταία ανέντιμη πολιτικά πράξη της

0

Η τελευταία πράξη ενός πολιτικού δράματος, ή καλύτερα η εκκωφαντική πτώση ενός διάττοντος πολιτικού αστέρα των Αχαρνών ήταν η σημερινή ανακοίνωση της Ευρώπης Κοσμίδη περί μη συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής. Ένα νέο που κυκλοφορούσε έντονα τις τελευταίες ημέρες στα πηγαδάκια.

Η Ευρώπη Κοσμίδη προσπάθησε με μπόλικο πολιτικό γαρνίρισμα να δείξει πως ήταν δική της επιλογή, η μη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Χαρδαλιά και όχι ότι την έδιωξαν σχεδόν κλωτσηδόν!

H ανακοίνωση της Κοσμίδη όπου αιτιολογεί γιατί δεν συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο Χαρδαλιά

Τα πράγματα έχουν μια σειρά τον τελευταίο χρόνο.

Η Ευρώπη είχε ζητήσει επίμονα από τον Γιώργο Πατούλη να τη χρήσει αντιπεριφερειάρχη. Ο Πατούλης αφού την είχε χρησιμοποιήσει όσο ήθελε, κατάλαβε την προβληματική συμπεριφορά της και της έταζε μελλοντική αξιοποίηση.

Η Ευρώπη όντας απογοητευμένη και μετρώντας λάθος το μπόι της αποφάσισε να διεκδικήσει τον Δήμο Αχαρνών.

Η πορεία όμως έδειξε ότι τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Δεν είχε να χτυπηθεί μόνο με τον Βρεττό και τον Ηλιάδη αλλά και με τον Αναγνωστόπουλο με τον οποίο ψάρευε σε μεγάλο βαθμό από την ίδια δεξαμενή.

Φτάνοντας ο Αύγουστος η Ευρώπη Κοσμίδη κατάλαβε ότι τα πράγματα είναι σκούρα. Υποψήφιοι δεν έρχονταν να την πλαισιώσουν και ο κόσμος έδειχνε μεγάλη απέχθεια στον τρόπο που πολιτευόταν.

Τότε και αφού δέχτηκε πιέσεις άνωθεν, αποφάσισε να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Δήμου Αχαρνών, με τον πλέον άκομψο τρόπο, πετώντας στο δρόμο τους ανθρώπους που την εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν ότι μια γυναίκα χρειάζεται ο δήμος για να τον χαϊδεύει!

Και αν νομίζετε ότι μόνο τους πέταξε γελιέστε! Τους δούλεψε ψιλό γαζί ρίχνοντας τους στην παγίδα να πάνε όλοι στην παράταξη Ηλιάδη! Η παγίδα δεν είναι ότι πήγαν στην παράταξη Ηλιάδη που είναι μια καλά δομημένη παράταξη! Η παγίδα είναι ότι μεταπήδησαν εκεί οι υποψήφιοι της Ευρώπης  ως εγγύηση και για ενδεχόμενη υποψηφιότητα της ίδιας της Ευρώπης με την παράταξη Ηλιάδη ή όπως τελικά φάνηκε της αδερφής της Πόπης η οποία ανακοινώθηκε πανηγυρικά από τον Χρήστο Ηλιάδη!

Η Ευρώπη χρησιμοποίηση δεύτερη φορά τα παιδιά που την εμπιστεύτηκαν εξασφαλίζοντας την εκλογή της αδερφής της, προκειμένου να αποτελέσει γέφυρα σε μια πιθανή επάνοδό της μετά από 5 χρόνια!

Η Ευρώπη αν και λαβωμένη ανεπανόρθωτα από την πολιτική της περιδίνηση, συνεχίζει να πίνει ακόμα στην υγεία κάποιων κοροΐδων που την εμπιστεύτηκαν.

Ένα ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσουν οι ψηφοφόροι που υποστήριζαν την Κοσμίδη,  είναι πως οι ίδιοι πείστηκαν τόσο εύκολα από όλη αυτή φούσκα που έστησε η Ευρώπη και αν είναι πλέον πιο ώριμοι τώρα πλέον για να κάνουν μια καλύτερη επιλογή στις εκλογές του Οκτώβρη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here