ΣΟΚ! Τους παράτησε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές

0

Στις 6 Αυγούστου έπινε καφέ με μέλη της παράταξης, στις 4 γύρισε όλα τα λογιστικά γραφεία και χτες 7 Αυγούστου τους ανακοίνωσε ότι θυμήθηκε την παλιά φιλία της με τον Χαρδαλιά και θα τους αφήσει σύξυλους.

Και λέει στην ανακοίνωση της «Με σεβασμό στην εξαιρετική μου δημοτική ομάδα, τους αποδεσμεύω» λες και της το ζήτησε η ομάδα, όχι ότι τους αφήνει για την προσωπική της φιλοδοξία.

Η ανακοίνωση της Ευρώπης(γιατί μέχρι να δημοσιεύεται το άρθρο μπορεί να μην είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος)

“Η συγκυρία το επιβάλλει, η μεγάλη μου οικογένεια των ανθρώπων που εδώ και χρόνια δίνουμε αγώνες μαζί το επιβάλλουν, το Μενίδι και η ανάγκη να ξεφύγει από την παρακμή το επιβάλλουν, αποδέχομαι την πρόταση του καλού μου φίλου Νίκου Χαρδαλιά και συστρατεύομαι.

Με σεβασμό στην εξαιρετική μου δημοτική ομάδα, τους αποδεσμεύω και τους ζητώ με την μοναδική αίσθηση καθήκοντος και αγάπης που έχουν για την πόλη μας, να επιλέξουν το μετερίζι που θα αγωνισθούν για αυτή.

Τους ευχαριστώ για αυτό το ξεχωριστό μικρό αλλά τόσο γεμάτο ταξίδι και τους προσκαλώ στην μεγάλη προσπάθεια για να πάει η Αττική μας μπροστά“.

Κρίμα κρίμα γιατί μέσα στην ομάδα είχε καταφέρει, άγνωστο πως, να συγκεντρώσει ικανά και αξιόλογα άτομα


Κρίμα γιατί αφήνει το πεδίο ελεύθερο στον Βρεττό να κάνει το παιχνίδι του


Κρίμα γιατί είναι άσχημο να πέφτεις χαμηλά.

Ελπίζουμε τα αξιόλογα στελέχη που έχει , να της γυρίσουν την πλάτη, και σε κάθε τέτοιο άτομο που κοιτά την προσωπική του φιλοδοξία και ανέλιξη και να συνεχίσουν τον αγώνα τους από όποιο μετερίζι κρίνουν.
Η πόλη τους χρειάζεται.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here