Υπάρχει Κολυμβητήριο δίπλα στο Δημαρχείο, το ξέρετε;

0

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος μας ενημέρωσε ότι έχει θεσπιστεί η χρήση κολυμβητηρίου και αθλητικών εγκαταστάσεων 32 στρεμμάτων  με Προεδρικό Διάταγμα από το 1990!!!

“Στο ΟΤ 2051 λίγα μέτρα μόλις από το Δημαρχιακό Μέγαρο, ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο προορίζεται από το 1990 για την κατασκευή αθλητικού κέντρου και κολυμβητηρίου. Όλα αυτά τα χρόνια επιδείχθηκε πλήρης αδιαφορία. Εμείς στοχεύουμε στη δημιουργία αθλητικών υποδομών υψηλού επιπέδου. Γιατί για εμάς ο αθλητισμός έχει τεράστια ΑΞΙΑ”

Κανείς δεν ασχολήθηκε  να γίνει πράξη αυτή η απόφαση και η περιοχή είναι γεμάτη θερμοκήπια εφόσον οι ιδιοκτήτες δεν έχουν αποζημιωθεί.

Είναι απίστευτο ότι σε έναν Δήμο που έχει ανάγκη από υποδομές υποστήριξης του αθλητισμού να μην εκμεταλλευόμαστε τουλάχιστον όσα έχουν αποφασιστεί.

  • Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος δηλώνει ότι :
  • Συνεπώς κύριο μέλημά μας ως δημοτική αρχή θα είναι η άμεση διαδικασία αποζημιώσεων. Παράλληλα θα γίνουν οι απαραίτητες μελέτες προκειμένου το έργο να υποβληθεί για χρηματοδότηση. Το έργο υπολογίζεται ότι μπορεί να παραδοθεί σε χρήση στους δημότες των Αχαρνών σε διάστημα 5-7 χρόνων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος δηλώνει ότι : Συνεπώς κύριο μέλημά μας ως δημοτική αρχή θα είναι η άμεση διαδικασία αποζημιώσεων. Παράλληλα θα γίνουν οι απαραίτητες μελέτες προκειμένου το έργο να υποβληθεί για χρηματοδότηση.
Το έργο υπολογίζεται ότι μπορεί να παραδοθεί σε χρήση στους δημότες των Αχαρνών σε διάστημα 5-7 χρόνων

Χρονοδιάγραμμα εργασιών

2024

α) Ανάθεση μελετών

β) Διαδικασίες αποζημιώσεων ιδιοκτητών

2025

α) Ολοκλήρωση μελετών

β) Εξέλιξη διαδικασιών αποζημιώσεων

2026

1)Ολοκλήρωση αποζημιώσεων

2) Διαδικασίες ένταξης σε χρηματοδότηση

2027 – 2030

α) Διαγωνιστικές διαδικασίες

β) Έναρξη εργασιών

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here