Γιώργος Χιώτης: Γιατί η παράταξη μας θα συμπορευτεί με του Χρήστου Ηλιάδη

0

Εξ αρχής τονίσαμε πως η παράταξη «Μαζί για τις Αχαρνές» δημιουργήθηκε από τα σπλάχνα των Αχαρνών με μοναδικό σκοπό όχι να αλλάξουμε την πόλη (η πόλη μας μας αρέσει!) αλλά τους ανθρώπους που με κακοδιαχείριση και βάζοντας το προσωπικό συμφέρον πάνω απ’ όλα την κατάντησαν έρμαιο.

Ο Επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τις Αχαρνές» Γιώργος Χιώτης για άλλη μια φορά αποδεικνύει με πράξεις και όχι λόγια πως δεν τον ενδιαφέρει το προσωπικό συμφέρον και η σίγουρη εκλογή, αλλά το καλό των Αχαρνών!

Για τον λόγο αυτό αποφάσισε μαζί με ΟΛΑ τα στελέχη της παράταξης του να συστρατευτούν με την παράταξη του Χρήστου Ηλιάδη «Αχαρνές για όλους» ώστε στις εκλογές του Οκτώβρη ενωμένοι να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις Αχαρνές.

«Με τον Χρήστο Ηλιάδη διαπιστώσαμε ύστερα από συζητήσεις πως έχουμε κοινές απόψεις, κοινά όνειρα και στόχους για τις Αχαρνές που μόνο αν ενωθούμε μπορούμε να επιτύχουμε. Τα στελέχη μου και εγώ θα συμπορευτούμε με την παράταξη του Χρήστου Ηλιάδη, από μόνο του το γεγονός αυτό αποτελεί για εμάς νίκη της δημοκρατίας αφού η διαίρεση των υγιών δυνάμεων παραπέμπει σε άλλους δύσκολους καιρούς.

Η παράταξη μας μαζί πλέον με τα στελέχη του Χρήστου Ηλιάδη θα συνεχίσει τον αγώνα για μια πόλη ανθρώπινη, μια πόλη που θα αναδείξει την ομορφιά της, μια πολύ που θα σέβεται τους κατοίκους της»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here