Αχαρνές – Ναρκέμποροι και funds πετάνε έξω από τα σπίτια τους Έλληνες πολίτες

0

Για την δραματική κατάσταση που επικρατεί με τους πλειστηριασμούς πρώτων –και όχι μόνο- κατοικιών μίλησε στο FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών, Ευάγγελος Κρητικός.

Ο κ. Κρητικός, όπως αναφέρει, οι πλειστηριασμοί συνεχίστηκαν με αμείωτους ρυθμούς και κατά την προεκλογική περίοδο:

«Μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, είχαμε χιλιάδες πλειστηριασμούς, απίστευτες καταστάσεις. Δυστυχώς περιμένουμε όξυνση του συγκεκριμένου φαινομένου, δηλαδή της ασύδοτης δράσης των συμμοριών, διότι περί τέτοιων πρόκειται. Συμμορίες που απαρτίζονται από δικαστικούς επιμελητές, συνοδεύονται από μπράβους, συμμορίες από funds και από servicers»

Στη συνέχεια, παρέθεσε μία μόνο από τις δεκάδες περιπτώσεις “αρπαγής” κατοικιών των Ελλήνων, από τα funds και τις τράπεζες, αναδεικνύοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τη διαφθορά και την εξυπηρέτηση συμφερόντων τρίτων μέσα από την όλη διαδικασία:

«Είμαστε περίεργοι να δούμε την αντίδραση του νέου Υπουργού Δημόσιας Τάξης. Έχουμε την περίπτωση πρώτης και κύριας κατοικίας, για την οποία αναμένεται έκδοση αποφάσεως από το Εφετείο για να προστατευτεί. Βγαίνει το σπίτι της συγκεκριμένης γυναίκας σε πλειστηριασμό και εμφανίζεται και το παίρνει με 145 χιλιάδες ευρώ εν ενεργεία αστυνομικός 26 χρονών που υπηρετεί σε περιοχή με ιδιαίτερη δράση ναρκωτικών. Πρόκειται για τα Άνω Λιόσια και τις Αχαρνές. Που τα βρήκε τα λεφτά αυτός ο νεαρός;»

Πηγή:  focusfm.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here