60.000 ευρώ σε ενοίκια στον πρώην Δήμαρχο για….τα ανύπαρκτα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ;

0

Η εκλογή Βρεττού το 2019 στηρίχθηκε σε 2 πρώην Δημάρχους. Στον Ντούρο και στον Μουστακάτο οι οποίοι είδαν στον Βρεττό τη δυνατότητα να μπορούν να παραμείνουν οι ίδιοι στο παιχνίδι και το μοίρασμα εξουσίας. Και ο Βρεττός φρόντισε να τους αποζημιώσει όπως φαίνεται. Για τον μεν Ντούρο το… φανερό αντάλλαγμα είναι η πρόσληψη του γιου του ως ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου με μισθό περίπου 1.500 ευρώ το μήνα…για άλλα δεν ξέρουμε

Για τον πρώην Δήμαρχο Τάσο Μουστακάτο φαίνεται ότι πληρώνουμε ενοίκιο 19.000 ευρώ σε κτίριο ιδιοκτησίας του, στην Πλατεία Αγίας Τριάδας, για τα δημοτικά ιατρεία που ακόμα ….δεν υπάρχουν, αλλά ίσως προεκλογικά να τα εγκαινιάσουν;

Στον προϋπολογισμό του 2020 έχουμε 24.800 για σύσταση των δημοτικών ιατρείων

Το 2020

Το 2021 ο Πρόεδρος τη ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκς και στενότερος συνεργάτης του Δημάρου ανακοινώνει ότι  θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και διαδικασίες για την δημιουργία στο Δήμο Αχαρνών Δημοτικών ιατρείων.

Το 2021 ο δήμαρχος Βρεττός ορίζει τη Δημοτική Σύμβουλο ΜΠΟΜΠΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ  αρμόδια σε θέματα Δημόσιας Υγείας και Δημοτικών Ιατρείων. Από το 2021 έως σήμερα για το μόνο που είναι γνωστή η κα Μπομπόνη είναι ότι προσπάθησε να εκπαραθυρώσει από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου τον Θέμη Οικονόμου.

Αν ασχολήθηκε με τα Δημοτικά Ιατρεία κανείς δεν γνωρίζει, αλλά αν ασχολήθηκε και επί 3 χρόνια το μόνο που κατάφερε είναι να πληρώνουμε ενοίκια στον πρώην Δήμαρχο τότε τη λές και αναποτελεσματική.

Το 2022 ο Γιάννης Νίκας βάζει πάλι στον προϋπολογισμό ότι θα λειτουργήσει το Δημοτικό Ιατρείο , στο κτίριο που μισθώνει η ΔΗΚΕΑ στην Αγίας Τριάδος, αρά πληρώνουμε πάλι ενοίκιο για ένα ΑΔΕΙΑΝΟ κτίριο.

Το 2023 συνεχίζουμε να πληρώνουμε ενοίκιο 19.000 στον πρώην  Δήμαρχο

Τελικά Δήμαρχε κ. Βρεττέ και κ. Γιάννη Νίκα; Πόσο ακριβά θα πληρώνει ο αχαρναικός λαός τις δικές σας εκλογικές υποχρεώσεις;

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ έχουν σήμερα από όσο φαίνεται δοθεί για ενοίκια και άλλου είδους απολαβές, δήθεν για τη δημιουργία δημοτικών ιατρείων. Το αποτέλεσμα είναι ανύπαρκτο.

Κι ας καταφέρουν να τα εγκαινιάσουν λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Ολοι θα ξέρουμε πόσο ακριβα τα έχουμε πληρώσει επί τέσσερα σχεδόν χρόνια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here