Στηρίζει ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ Δήμαρχο ο ΣΥΡΙΖΑ στο Μενίδι;

0

Διαβάσαμε στο www.aftodioikisi.gr ότι ο Σπίρτζης επιχειρεί μεταγραφή (ακρο)δεξιού υποψηφίου δημάρχου στον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα  ο Χρ. Σπίρτζης ξαναχτύπησε, αυτή την φορά, μάλιστα, από τα (ακρο)δεξιά, βάζοντας στο κάδρο ακόμη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν τοπικά στελέχη του κόμματος, που είναι εξοργισμένοι με τον κ. Σπίρτζη, ο πρώην υπουργός για μια χούφτα ψήφους επιχειρεί να επιβάλλει ως υποψήφιο δήμαρχο Αχαρνών  με την (άτυπη) στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Χρήστο Ηλιάδη, υποψήφιο της «Ελληνικής Λύσης» στην Ανατολική Αττική το 2019, ο οποίος είχε καταταγεί πρώτος αναπληρωματικός μετά τον πρόσφατα διαγραφέντα από τον Κυρ. Βελόπουλο, Αντ. Μυλωνάκη!

Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες οι οποίες επιβεβαιώνονται από σχετικό φωτογραφικό υλικό, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, σε εκδήλωση του κόμματος στο δήμο Αχαρνών για τον Ποντιακό Ελληνισμό στις 30 Απριλίου 2023, τοποθέτησε τον κ. Ηλιάδη δίπλα στον Α. Τσίπρα προκειμένου να τον επιβάλλει ως υποψήφιο δήμαρχο του κόμματος απέναντι στον «γαλάζιο» Σπ. Βρεττό.

 Μάλιστα, τα ίδια στελέχη ρίχνουν τα βέλη τους και προς τον αδελφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Ζ. Τσίπρα,  συντονίστρια της νομαρχιακής οργάνωσης του κόμματος στην Ανατολική Αττική, η οποία, όπως λένε, τα έχει βρει με τον κ. Σπίρτζη και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν προστάτευσε τον ίδιο της τον αδελφό!

ι

Για μια χούφτα ψήφους

πηγή https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/spirtzis-epicheirei-metagrafi-akro-dexioy-ypopsifioy-dimarchoy-ston-syriza-sto-kadro-mylonakis-tsipras-foto/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here