ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΒΡΕΤΤΟΥ- ΝΙΚΑ: 100 χιλ. ευρώ για μια μέρα στο καρναβάλι

0

Ο Σπύρος Βρεττός, παρά τη δυσχερή οικονομική θέση που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια ο δήμος Αχαρνών, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται υπό την επιτήρηση του Παρατηρητηρίου καταφέρνει να μας εντυπωσιάζει με τις ΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ του.

Έχοντας βρει τον τρόπο να πραγματοποιεί δαπάνες μέσα από το μεγάλο χωνευτήρι που λέγεται ΔΗΚΕΑ περνά ποσά που ακόμα και για πιο πλούσιους και υγιείς δήμους φαντάζουν απλησίαστα.

Σκορπά τα χρήματα των δημοτών όχι για έργα ουσίας, αλλά για μπλε φωτάκια, κομφετί και φέιγ βολάν, θεωρώντας ότι αυτά θα παίξουν ρόλο εν όψει εκλογών.

Σοκαρισμένοι και αηδιασμένοι αποδεχτήκαμε την σπάταλη των 700 χιλιάδων  για μπλε φωτάκια τα Χριστούγεννα. (διαβαστε εδω )

Ο κόσμος – με εξαίρεση τους βολεμένους – διαμαρτυρήθηκε έντονα, όταν από την μια σπαταλούνται τόσα χρήματα για φανφάρες και εντυπωσιασμό ενώ από την άλλη σοβαρά έργα παραμένουν στην ουρά και σε επίπεδο υποσχέσεων.

Όμως όταν είσαι κλεισμένος στο κλουβί σου και επιλέγεις να ακούς μόνο τα ευχάριστα λόγια της αυλής σου και των κοντινών αυλικών,  τότε χάνεις κάθε επαφή με τον κόσμο και γίνεται εμμονή η διατήρηση της καρέκλας.

Μέσω λοιπόν του μη εκλεγμένου Προέδρου της ΔΗΚΕΑ κ. Γιάννη Νίκα, ο Σπύρος Βρεττός έδωσε εντολή να δαπανηθούν όσα χρήματα χρειαστούν για ενα “φαντασμαγορικό” καρναβάλι. Ηδη ο λογαριασμός έχει φτάσει τις 100.000 ευρώ.

ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ

Ωραίο το καρναβάλι, ωραίες οι εκδηλώσεις, αλλά όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι στη διοίκηση Βρεττού έχει χαθεί κάθε ΜΕΤΡΟ.

Για να αντιληφθεί κανείς την τάξη μέγεθος της σπατάλης κάναμε μια βόλτα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, του Δήμου με το μεγαλύτερο και ιστορικότερο καρναβάλι

Ο δήμος Πατρών(δείτε εδώ) για τον ήχο δαπάνησε 70 χιλιάρικα. Και εμείς στο Δήμο Αχαρνών ήδη έχουμε φτάσει τις 35.0000.

Για τους επί πληρωμή τυφλωμένους οπαδούς της διοίκησης Βρεττού αλλά και για όλο τον κόσμο παραθέτουμε τις αποφάσεις από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ που έχουν αναρτηθεί μέχρι σήμερα, γιατί είναι σίγουρο ότι στο ποσό των 100.000ευρώ που ήδη υπολογίστηκε θα προσθέτουν και άλλες αναθέσεις τις επόμενες ημέρες.

Πάμε να δούμε που χάλασαν τα 100.000 ευρώ:

(που; Έχουν προνοήσει να γίνει ο δήμος τόπος επισκέψεως και άλλων κατοίκων του λεκανοπεδίου; Ακούν Μενίδι και τρέχουν)

ΣΠΑΤΑΛΗ εκεί βρίσκεται όλη η λανθασμένη πολιτική του Βρεττού, βρήκε ταμείο και τρόπους και σπαταλά αλόγιστα σε εκδηλώσεις και φιέστες τα χρήματα μας.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here