Γνωρίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης τον ρόλο στελεχών της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αχαρνών;

0
Σφιχτά εναγκαλισμένα τα στελέχη της Τοπικής ΠΑΣΟΚ με τον Σπύρο Βρεττό. Η Χαριλάου Τρικούπη συμφωνεί;

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο Δημαρχείο Αχαρνών.

Η συγκέντρωση αυτή θα είχε αμιγώς πολιτικό ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ ενόψει εθνικών εκλογών, αν δεν υπήρχε πολύ έντονο παρασκήνιο που σχετίζεται με τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ και τον ρόλο που προσπαθούν να παίξουν στα δημοτικά πράγματα.

Διαρροές από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ θέλησαν να εγκλωβίσουν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σπύρο Βρεττό (με φωτογραφία εννοείται).

Δύο μήνες πριν τις εθνικές εκλογές όμως μια τέτοια εξέλιξη θα δηλώνε ξεκάθαρη στήριξη από πλευράς του ΠΑΣΟΚ σε έναν δηλωμένο δεξιό Δήμαρχο μεγάλης πόλης όπως ο Σπύρος Βρεττός (με στελέχη της διοίκησής του φιλικά προς την ακροδεξιά).

Και από την άλλη θα θόλωνε τη στάση του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τις επιλογές του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ δείχνει δημοσκοπική κάμψη, η παγίδα που προσπάθησαν να στήσουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον πρόεδρό τους είναι επικίνδυνή σε μια εκλογική περιφέρεια όπως η Ανατολική Αττική που ρυθμίζει αποτελέσματα σε πανελλαδικό επίπεδο λόγω του πληθυσμού της.

Τα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ (όχι όλα) έχουν δηλώσει ξεκάθαρη στήριξη στον από την ΝΔ προερχόμενο Δήμαρχο Σπύρο Βρεττό και μάλιστα κάποιοι είναι ήδη εκλεγμένοι ή θα είναι υποψήφιοι.

Ο Σπύρος Βρεττός είναι σφιχταγκαλιασμένος με τη ΝΔ και με ορισμένους βουλευτές ή Υπουργούς όπως ο Στέλιος Πέτσας και ο Βασίλης Οικονόμου.  Η στήριξη του προς τη ΝΔ είναι επίσης δεδομένη.

Ποιο είναι το όφελος από όλες αυτές τις ενέργειες των στελεχών της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ για το ίδιο του ΠΑΣΟΚ; Εκεί στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν ιδέα τι κάνουν τα κατώτερα στελέχη που είναι σε καθημερινή επαφή με τον κόσμο ή όταν το καταλάβουν θα είναι πολύ αργά;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here