Δυνατό χαστούκι του Δημάρχου Άργους στον Βρεττό μετά τις καταγγελίες Ηλιάδη

0

Η καραμπόλα των καταγγελιών του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Ηλιάδη μέσω Άργους που αποκαλύπτει την ηθική κατάπτωση του Βρεττού

Μια απίστευτη εξέλιξη με – αφορμή τις καταγγελίες Ηλιάδη – που συνέβη στον Δήμο Άργους Μυκηνών ξεφτιλίζει και αποκαλύπτει το δικό μας σύστημα Βρεττού κα των συνεργατών του.

Όλοι έχετε παρακολουθήσει το καταγγελτικό βίντεο του υποψηφίου Δημάρχου Αχαρνών Χρήστου Ηλιάδη για τις απευθείας αναθέσεις στην εταιρία Eyrologic από το σύστημα Βρεττού.

Το κόλπο φαίνεται να στήθηκε δίνοντας ο Βρεττός και οι συνεργάτες του (Γιάννης Νίκας, Μιχάλης Βρεττός, Βασίλης Λαζάρου, Γιάννης Μίχας) στην Eyrologic πολλές μικρές απευθείας αναθέσεις που δημιουργούν συνολικά ένα ποσό εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Ο Χρήστος Ηλιάδης στο βίντεό του, κατηγορεί τον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό  και τους συνεργάτες του ότι πλήρωναν παράνομα τhn Eyrologic, με πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. Αυτό μένει να αποδειχθεί και δεν υιοθετείται από το iaxarnes χωρίς αποδείξεις.

Όμως το βίντεο του Χρήστου Ηλιάδη έφτασε στον Δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσο τον γνωστό για την αποτελεσματικότητά του αυτοδιοικητικό της Αργολίδας, ο οποίος επίσης έχει αναθέσει αντίστοιχες εργασίες στην εταιρία Eyrologic.

Ο Δήμαρχος Άργους αντί να κρύψει το πρόβλημα κάτω από το χαλί όπως έπραξαν εδώ οι δύο Βρεττοί και οι συνεργάτες του, ανακοίνωσε δημόσια ότι διακόπτει τη συνεργασία του με την Eyrologic.

Δείτε όμως τι έγινε εδώ μέσα από τα βίντεο με τις αστείες δικαιολογίες των δύο Βρεττών Σπύρου και Μιχάλη οι οποίοι αντί να απαντήσουν στις καταγγελίες Ηλιάδη πετούν τη μπάλα στην εξέδρα.

Ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών έδειξε τι σημαίνει αληθινή ηγεσία και ότι για αυτόν προέχει το συμφέρον του Δήμου του.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίξει ή να προσβάλει τον Δήμο Άργους Μυκηνών, έναν Δήμο πρότυπο στην Ελλάδα και αφού τον εξυγιάναμε από τα χρέη που βρήκαμε όταν αναλάβαμε, σήμερα αντί να χρωστάμε εμείς ως Δήμος, μας χρωστάνε!!! Οι δημότες του Δήμου μας πρέπει να είναι ήσυχοι ότι γίνεται μια σωστή διαχείριση!!!

Δημοσιεύτηκε από Δημήτρης Καμπόσος / Αλλαγή Πορείας στις Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023

Αντίθετα ο Σπύρος Βρεττός και το σύστημα διοίκησης που έχει επιλέξει μαζί πάντα με τον Μιχάλη Βρεττό, τον Βασίλη Λαζάρου, τον Γιάννη Νίκα, τον Γιάννη Μίχα, κ.α. συνεχίζουν σε βουλιάζουν σε σκάνδαλα το Δήμο Αχαρνών, τα οποία όμως θα έρθουν στο φως στο επόμενο διάστημα.

Δείτε βίντεο με τις “καθαρές” κουβέντες των Βρεττών. Για την ταμπακιέρα κουβέντα.

Καθαρές κουβέντες: δεν θα επιτρέψουμε λάσπη και συκοφαντίες. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα εργαζόμαστε για το καλό της πόλης.

Δήμος Αχαρνών Spiros Vrettos III Spiros Vrettos II

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Βρεττός στις Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023

Λάσπη, λάσπη, λάσπη μέχρι κάποια στιγμή κάτι να μείνει…
Όχι, δε θα σας κάνουμε τη χάρη.
Συνεχίζουμε το έργο μας με ήθος και διαφάνεια και το αποτέλεσμα είμαι βέβαιος πως θα μας δικαιώσει!
#MixalisV

Δημοσιεύτηκε από Mixalis Vrettos στις Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023

Την ίδια ώρα, τα μέσα ενημέρωσης και στο Μενίδι και στους Θρακομακεδόνες, επιμελώς αποκρύπτουν όσα συμβαίνουν στα κλειστά γραφεία του Δημάρχου, ορισμένων Αντιδημάρχων και Προέδρων καθώς το δημοτικό παραδάκι που έχει μοιραστεί κλείνει τα στόματα.

Ο στρατός των μισθοφόρων που έχει στήσει ο Βρεττός σε βάρος όλου του αχαρναικού λαού θα προσπαθήσει πάλι να πει το γνωστό «δεν πειράζει αν γίνεται και καμιά παρανομία, τουλάχιστον αυτοί κάνουν έργο”;

Ο Σπύρος Βρεττός όλα αυτά τα χρόνια έστησε και έχει πληρώσει με δημοτικά χρήματα ένα καλά οργανωμένο σύστημα παραπληροφόρησης και υποστηρικτών που δημιουργούν γύρω του ένα τείχος προστασίας.

Το πουλόβερ όμως έχει αρχίσει να ξηλώνεται και αυτό θα φανεί πολύ πιο έντονα το επόμενο διάστημα με βάση τις πληροφορίες που αφήνουν να διαρρεύσουν από την πλευρά Ηλιάδη και όχι μόνο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here