Μιχάλης Βρεττός: Έχει μετατρέψει το θράσος σε πολιτική

0

Ο Μιχάλης Βρεττός τα τελευταία χρόνια ζει εγκλωβισμένος στην παράταξη του έτερου Βρεττού.

Το όνειρο του να κατέβει δήμαρχος έχει πάει περίπατο. Αυτό το ξέρει και τον κάνει επιθετικό στη συμπεριφορά του ενώ από την άλλη προσπαθεί να παρουσιάσει ως  δικό του έργο ακόμα και τους αγώνες άλλων ή παραποιεί την αλήθεια πιστεύοντας ότι κανείς δεν θα τον διορθώσει.

 Ο κόσμος όμως ζει και υπάρχει και πέρα από τις Αχαρνές. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τους υπάλληλους σχετικά με τα δώρα  τους σε πάρα πολλούς δήμους. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Βρεττός δήλωνει ότι ΚΑΝΕΙΣ  ανά την Ελλάδα δεν δικαιώθηκε για να λάβει δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα.

Ας παραθέσουμε λίγες αποφάσεις, αν και μια απλή αναζήτηση είναι αρκετή από τον καθένα για να αποδειχθούν οι αναλήθειες Βρεττού. (https://www.epoli.gr/dikastiki_dikaiwsi_ekatontadwn_dimotikwn_ypallilwn-a-160730.html , https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/ergazomenoi-dimoy-kerdisan-amp-to-efeteio-gia-dora-epidomata-alla-o-dimarchos-prosfeygei-sto-ste/ )

Ο Μιχάλης Βρεττός με την ανοχή του δημάρχου Σπύρου Βρεττού έχει μετατρέψει το θράσος σε πολιτική. Με μια ανακοίνωση που ξεχειλίζει από ειρωνεία ενημερώνει τους φίλους του ότι πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι τα δώρα τους μετά από τη δικαστική απόφαση την οποία κέρδισε με αγώνες του ο σύλλογος εργαζομένων και μόνο αυτός.

Και γιατί λέμε θράσος; Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά οι  παροικούντες την Ιερουσαλήμ  ότι ο Αντιδήμαρχος ήταν αντίθετος σε αυτήν την απόφαση και φυσικά την πληρωμή των δώρων και αυτό πηγάζει από προσωπικές του κόντρες και άλλα μικροσυμφέροντα.

Ο Μιχάλης Βρεττός ο οποίος διατείνεται ότι δεν λείπει από κανένα συμβούλιο, ήταν εκείνη την ημέρα ΑΠΟΝΤΑΣ από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως φαίνεται από τις δημοσιευμένες αποφάσεις στη Διαύγεια.

Με απλά λόγια όταν έπρεπε ο Μιχάλης Βρεττός να ψηφίσει υπέρ των εργαζομένων επέλεξε να λείπει. Επέλεξε την αποχή.

Τώρα που δικαιώθηκε ο αγώνας των εργαζομένων βγήκε μπροστά να δηλώσει με μια ξεχωριστή ανακοίνωση από αυτή του Δημάρχου (πάντα βγάζει δικές του ανακοινώσεις δηλώνοντας εμμέσως ότι “είμαι και εγώ εδώ”) ότι είναι χαρούμενος με αυτήν την εξέλιξη και ότι ήταν στο πλευρό τους

Πως τη στήριξες Μιχάλη Βρεττέ την απόφαση δικαίωσης των εργαζομένων; Με την απουσία σου;

Ποντάροντας στη λήθη που νομίζει ότι έχουν οι υπόλοιποι και κυρίως οι εργαζόμενοι έβγαλε μια ανακοίνωση που φανερώνει ότι δεν έχει αναστολές να λέει τα πράγματα όπως εκείνος νομίζει διαστρεβλώνοντας την αλήθεια!

ΚΑΙ αυτό ναι είναι θράσος. Δεν είναι πολιτική. Διαβάστε την ανακοίνωση γεμάτη από έπαρση, αλαζονεία και ειρωνία του Μιχάλη Βρεττού:

Η ανακοίνωση Μιχάλη Βρεττού στο facebook

Εδώ η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ποιοι ήταν με τους εργαζόμενους και ποιοι ήταν απόντες:https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%95%CE%A6%CE%9F%CE%9B%CE%A9%CE%A88-5%CE%94%CE%9A?inline=true

Να πούμε και μια ακόμα αλήθεια. Ο Σπύρος Βρεττός πιέστηκε και από τις παρεμβάσεις του Υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Ηλιάδη για αυτό το θέμα. Γι αυτό έτρεξε να πληρώσει τα δώρα αν και γνωρίζοντας ότι αυτή η κίνηση μπορεί στο μέλλον να του φέρει μπλεξίματα. Μπροστά όμως στι εκλογές ο Σπύρος Βρεττός είναι ικανός να θυσιάσει πολλά. Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here