Υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά;

0
 Σε 9 μήνες έχουμε δημοτικές εκλογές και παρότι δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους όλες οι δυνάμεις που θα συμμετέχουν, το κλίμα έχει δυναμιτιστεί.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρ. Ηλιάδης, πριν λίγες μέρες δημοσιοποίησε ένα βίντεο με καταγγελίες για τη διοίκηση του Βρεττού και μάλιστα με ονόματα.
Μίλησε για:·        
Διαφθορά και κατασπατάληση της δημοτικής περιουσίας·        
Εκβιασμούς σε υπαλλήλους, συλλόγους και φορείς


Ισχυρίζεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρ. Ηλιάδης, ότι ο Βρεττός έκανε διαγωνισμό το 2021 για την στελέχωση της νομικής υπηρεσίας και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και αυτό έγινε σύμφωνα με τον υποψήφιο Δήμαρχο για να δίνει δουλειές στον κουμπάρο του, της τάξεως των 300-400 χιλιάδων ευρώ.

Ο Δήμαρχος αρκέστηκε να απαντήσει ότι τον «κουμπάρο» του, τον χρησιμοποιούσαν και οι προηγούμενοι Δήμαρχοι και στην ουσία μας άφησε στο σκοτάδι, γιατί δεν έγινε ο διαγωνισμός και τον Ηλιάδη να υποστηρίζει ότι υπάρχει αλισβερίσι με τον «κουμπάρο».

Ο Ηλιάδης έκανε λόγο για χρήματα που έλαβε στενός συνεργάτης του Βρεττού, παρά τις αντίθετες αποφάσεις δικαστηρίων,  με τον Βρεττό να απαντά ότι η συγκεκριμένη υπόθεση «ΔΕΝ αφορά την περίοδο της δικής μας Δημοτικής Αρχής…» και;

Ο Δήμαρχος έκλεισε την ανακοίνωση του ως εξής:«Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες γνωρίζουν, βλέπουν και κρίνουν. Και είμαστε βέβαιοι ότι η συντριπτική τους πλειοψηφία, θα απομονώσει όσους προσπαθούν να δηλητηριάσουν την περιοχή μας με πρακτικές και λογικές πολιτικού υποκόσμου. Γιατί το φως δεν ταιριάζει σε όλους. Σε κάποιους φωτίζει το σκοτάδι που κρύβουν μέσα τους.» 

ΦΩΣ θέλουμε και εμείς οι δημότες, αλλά και ΑΛΗΘΕΙΑ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
Νέα πολιτικά ήθη και από τους δυο.
Βίντεο και απαντήσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Χωρίς έγγραφα, χωρίς αποδείξεις.
Λάσπη στον ανεμιστήρα από τη μια και αερολογίες από την άλλη.

Κύριοι,
Εάν έχετε να καταγγείλετε αλήθειες, προχωρήστε στα δικαστήρια.

Δήμαρχε,
Οι απαντήσεις δεν δίνονται με γενικολογίες, σε αναρτήσεις στο facebook.
Εάν ο υποψήφιος Δήμαρχος σας κατηγορεί ψευδώς και αδίκως, ΜΗΝΥΣΗ και φίμωση κάθε ανάλογης φωνής.

https://www.facebook.com/100031537881577/videos/1085363138801044

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here