Τα μηνύματα της επίσκεψης Πατούλη στο Μενίδι

0

Η επίσκεψη Πατούλη στο Μενίδι προκειμένου να επιβλέψει τα αντιπλημμυρικά έργα είχε σκοπό να περάσει διάφορα μηνύματα.

Το βασικό μήνυμα είναι ότι έχουμε μπει ήδη σε προεκλογική τροχιά και ο Γιώργος Πατούλης θέλει να βρεθεί σε όλα τα εν ενεργεία εργοτάξια δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό.

Ειδικά όμως στο Μενίδι η επίσκεψη είχε και άλλους σκοπούς σύμφωνα με έγκυρη πηγή μας.

Ο Πατούλης σύμφωνα με πληροφορίες, μετέφερε σε συνομιλητές του τον εκνευρισμό του για την επικοινωνιακή διαχείριση των έργων στο Μενίδι, αφού ο Βρεττός και οι συνεργάτες του καπηλεύονταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς καν να τον αναφέρουν τις περισσότερες φορές.

Έτσι ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε το Μενίδι για να δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση ότι τα έργα εκτελούνται από την Περιφέρεια, μην αφήνοντας άλλα περιθώρια για επικοινωνιακή σπέκουλα.

Το μόνο που μπορούσε να κάνει ο Σπύρος Βρεττός ήταν να αξιοποιήσει την επίσκεψη Πατούλη με φωτογραφίες από την κοινή ενημέρωση στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου. Δεν είναι τυχαίο ότι στις φωτογραφίες από τα σημεία που γίνονται τα έργα έχουν κοπεί τα στελέχη του Δήμου.

Όπως είπαμε η επίσκεψη Πατούλη εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο να επιβληθεί και το 2023 η υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής εκ μέρους του κυβερνώντος κόμματος, που δεν είναι σίγουρο ότι τον καλοβλέπει.

Βέβαια για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι πολλά από αυτά τα έργα ξεκίνησαν από την εποχή που Περιφερειάρχης ήταν η Δούρου και στο τιμόνι του Δήμου ο Κασσαβός.

Πατούλης και Κατσιγιάννης χωρίς συνοδεία τρίτων στην επίβλεψη των έργων

Κατά την επίβλεψη του έργου ο Γ. Πατούλης συνοδευόταν από τον κ. Κατσιγιάννη, την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Γ. Βλάχου, τον διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Γ. Ασπρουλάκη και το σύμβουλο σε θέματα οδικής ασφάλειας Κ. Λογοθέτη.

Η δήλωση Πατούλη στην επίσημη σελίδα του στο facebook για τα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής στην πόλη μας είναι η παρακάτω:

Κατασκευάζουμε δύο από τα μεγαλύτερα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στον Δήμο Αχαρνών προϋπολογισμού που πλησιάζει τα 30 εκατ €.

Ενημερώθηκα εκτενώς σήμερα με την επίσκεψη μας, για την πορεία κατασκευής των έργων!

Το πρώτο έργο αφορά την κατασκευή του κυρίου συλλεκτήρα ομβρίων Σ2 και της υπόγειας δεξαμενής ανάσχεσης Δ2 στο βορειοδυτικό τμήμα του Παλαιού Οικισμού Αχαρνών στην περιοχή μεταξύ των οδών: Αγ. Τριάδος, Αριστοτέλους και Κολοκοτρώνη. Ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου είναι 8,3 εκατ €.

Το δεύτερο έργο αφορά την Αντιπλημμυρική Προστασία της Ευρύτερης Περιοχής του Παλαιού Οικισμού Αχαρνών και κατασκευής Δεξαμενών Ανάσχεσης προϋπολογισμού 21,6 εκατ €.

Στρατηγικός μας στόχος να καταστεί η Περιφέρεια Αττικής ανθεκτική απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα και ασφαλής για όλους τους πολίτες της.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here