Νέο ενοίκιο 4.200 ευρώ! Το πάρτυ Βρεττού – Νίκα δεν έχει τέλος

0

Κάποιες φορές διαβάζουμε όσα συμβαίνουν στο Δήμο Αχαρνών και στα παραρτήματά του και επειδή δεν τα πιστεύουμε τα ξαναδιαβάζουμε τρίβοντας τα μάτια μας.

Στις 8 Σεπτεμβρίου συνεδρίασε το ΔΣ της ΔΗΚΕΑ με Πρόεδρο τον βασικό συνεργάτη του Βρεττού τον κ. Γιάννη Νίκα και αποφάσισε να μισθώσει κτίριο δίπλα στην πλατεία για ανάγκες της ΔΗΚΕΑ.

Προφανώς δεν καλύπτουν την επιχείρηση τα κτίρια που έχει σήμερα στη διάθεσή της.

Ο Γιάννης Νίκας και το ΔΣ της ΔΗΚΕΑ ομόφωνα αποφάσισε να διαθέσει 4.200 ευρώ το μήνα για να νοικιάσει το κτίριο του τυχερού ενοικιαστή!

Καλά ακούσατε! 4.200 ευρώ! Ξαναδιαβάστε το. Ή ακόμα καλύτερα για τον ιδιοκτήτη 50.400 ευρώ το χρόνο! Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για 9 χρόνια! 

Φυσικά οι διαδικασίες καθόλα νομότυπες αλλά είναι κοινό μυστικό ότι ο ιδιοκτήτης «έχει βρεθεί, πριν βρεθεί»

Επειδή κτίρια έχει στην διάθεση της η ΔΗΚΕΑ καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι υιοθέτησαν το παλιό πολιτικάντικο κόλπο: «ενοικίαση κτιρίων». Ένας μηχανισμός με τον οποίο οι δήμαρχοι προσπαθούν να δεσμεύσουν μεγάλες τοπικές οικογένειες λόγω των εκλογών που είναι στον άμεσο χρονικό ορίζοντα. 

Όμως, Είναι άξιο απορίας πως ολόκληρο το ΔΣ της επιχείρησης συνυπογράφει αυτά τα αδιανόητα ποσά για μια επιχείρηση η οποία απ’ όσο φαίνεται λειτουργεί χωρίς κανέναν έλεγχο.

Το πάρτυ που έχει στηθεί φαίνεται να μην έχει τέλος και μέχρι τις εκλογές προβλέπεται να γίνουν δαπάνες που θα τις πληρώνουν για πολλά χρόνια στο μέλλον οι δημότες.

Επι δημαρχίας Κασσαβού και Ντούρου, η ΔΗΚΕΑ λάμβανε χρηματοδότηση από το Δήμο Αχαρνών που δεν ξεπερνούσε ανά έτος τις 300.000 ευρώ.

Ο Σπύρος Βρεττός αντιλήφθηκε πόσο εύκολα μπορεί να δημιουργεί δαπάνες μέσω της ΔΗΚΕΑ και αύξησε τη χρηματοδότηση σε 1.300.000 ευρώ το χρόνο!

Καταλαβαίνει ο καθένας μέσα από αυτά τα δεδομένα γιατί η ΔΗΚΕΑ λειτουργεί με αυτόν τον  τρόπο διοργανώνοντας συνεχώς πανηγυράκια, γιορτές και νοικιάζοντας κάθε τόσο νέα κτίρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ: https://diavgeia.gov.gr/doc/6ΔΨ9ΟΞΥ5-ΩΘ0?inline=true

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here