Διαγωνισμός για ενοικίαση κτιρίου από τον Δήμο Αχαρνών: Είσαι εσύ ο τυχερός ιδιοκτήτης;

0

Την Δευτέρα 18 τούτου εδώ του μήνα, του Οκτώβρη (του μήνα χωρίς «μη») συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή.

Θα αποφασίσει ότι στον υπάρχοντα χώρο που βρίσκεται το Γενικό Αρχείο στο υπόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου, δεν δύναται πλέον να αρχειοθετηθούν άλλοι φάκελοι, λόγω πληρότητας.

Οι άνθρωποι διαπίστωσαν την ανάγκη για νέο κτίριο. Τα έβαλαν από εδώ, τα έβαλαν από εκεί και κατέληξαν στα κριτήρια επιλογής του νέου κτιρίου που θα χρειαστούν!

Ακούσατε ακούσατε τα κριτήρια:

• Θα πρέπει να είναι στο κεντρικό τμήμα της πόλης ή όσο το δυνατόν γίνεται εγγύτερα αυτού, έως περίπου 60 μ. από το Δημαρχείο Αχαρνών, προκειμένου να λειτουργεί ως υπηρεσία του Δήμου.  Μην τυχόν και είναι 75μ. ή 100 μ. η ακόμα και 500μ. από το κτίριο. Τους πέφτει μακριά. Αφήστε που από τη μια πλευρά είναι το στρατόπεδο.

• Ο χώρος να έχει υπόγεια αποθήκη με εμβαδόν 400 τ.μ. περίπου και ισόγειος χώρος ή πρώτου ορόφου και να είναι εύκολα προσβάσιμος για όλους. Γιατί κύριοι να είναι υπόγειο; Εσεις γιατί φαντάζεστε; Μήπως γιατί τους αρέσει να ανεβοκατεβαίνουν σκάλες; Μήπως για να μη μπαίνει πολύ φως στα αρχεία του Δήμου (αυτό δεν ακούγεται άσχημο. Αν μπει φως στα αρχεία πολλοί θα μετακομίσουν);  Αμ, όχι. Θέλουν υπόγειο απλά, γιατί το κτίριο που έχουν βρει έχει υπόγειο! Ευκολάκι!

• Επίσης να διαθέτει πλήρη ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και δύο τουαλέτες περίπου 8 τ.μ. Προσδιόρισαν και τον εμβαδόν στις τουαλέτες. Τέτοια ακρίβεια εκεί στο Δήμο Αχαρνών!

Εμείς βάλαμε κάτω τη μεζούρα για να δούμε που φτάνει η ακτίνα των 60 μέτρων.  Και μας έστειλε αυτή την εικόνα! Περιλαμβάνει κτίρια μετρημένα στο δάχτυλο ενός χεριού γύρω από το Δημαρχείο!

Αν έχεις και εσύ κτίριο σε αυτή την ακτίνα στείλε την προσφορά σου. Αλλά κάτι μας λέει ότι δεν έχεις εσύ κτίριο καλέ μου αναγνώστη.

Ένας θα είναι ο τυχερός και μάλλον ήδη έχει ετοιμάσει τα δικαιολογητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here