Με μεγάλη επιτυχία ο 37ος Γύρος Πάρνηθας από τον ΕΟΣ Αχαρνών

0

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 350 περίπου αθλητών, παιδιών και ενηλίκων, πραγματοποιήθηκε στην Αγία Τριάδα της Πάρνηθας, στις 25 Σεπτεμβρίου, ο λαϊκός αγώνας με την ονομασία «37ος Γύρος της Πάρνηθας». Ιστορικά η διοργάνωση του αγώνα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 1982 και εξακολουθεί να γίνεται ανελλιπώς κάθε χρόνο, με εξαίρεση τη χρονιά του μεγάλου σεισμού της Πάρνηθας και τα δύο τελευταία χρόνια της πανδημίας.

Ευχαριστεί θερμά: Το Δασαρχείο Πάρνηθας το οποίο είναι πάντα στο πλευρό του, τον Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α., τον ΣΥΝ.ΠΑ για την ανταπόκρισή τους σε ό,τι κατά καιρούς τους ζητά, την Ε.ΔΑΣ.Α. για τη συνεχή παρουσία της στο βουνό, τον Διοικητή της Τροχαίας Ν. Ιωνίας για την παρουσία και τη συνδρομή του στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, τους εθελοντές γιατρούς, κ. κ. Κατερίνα Μαρίνη παθολόγο, Σπύρο Χριστοδούλου χειρουργό, Χρήστο Παππά καρδιολόγο και τη νοσηλεύτρια κ. Μάγδα Θεοδωρίδου, οι οποίοι με πολύ μεγάλη προθυμία στήριξαν τον αγώνα, την εταιρεία Life Support, η οποία μέσω του κ. Γιάννη Ζουρίδη ήταν παρούσα, όπως κάθε χρόνο με το ασθενοφόρο της το οποίο παρέχει δωρεάν στη μνήμη του εκλιπόντος πρώην Προέδρου του Συλλόγου Βασίλη Νίκα, το Επισκήνιο (Κίνηση Πολιτών για την Ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών) οι οποίοι κάθε χρόνο είναι παρόντες και γλυκαίνουν τους αθλητές προσφέροντας λουκούμια στον τερματισμό, τις εταιρείες Pearl Izumi και Trekking Hellas που στήριξαν την εκδήλωση και προσέφεραν δώρα στους νικητές. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολλούς – πολλούς εθελοντές του Συλλόγου που με την ανιδιοτελή προσφορά τους βοήθησαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

Το Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ. Αχαρνών ανανεώνει το ραντεβού του για την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου του 2023 και εύχεται σε όλους «Πάντα Ψηλά».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here